Dermalex Eczema biedt nieuwe behandelingsproducten voor eczema die zorgen voor een actieve en doeltreffende verlichting van uw symptomen van eczema, zoals jeuk, rode vlekken, droge huid, afschilfering, schaafwonden, populatie, oppervlakkige huidwonden, lichte bloedingen en verharding.  Dankzij zijn unieke behandelingsconcept kan Dermalex Eczema veilig worden gebruikt als monotherapie zonder beperkingen in duur of kwantiteit.

Een nieuw gepatenteerd behandelingsconcept

Zonder cortisone

Doeltreffende behandeling zonder beperkingen in duur of kwantiteit

Barrier Repair Accelerator behandeling

De behandeling van uw symptomen van eczema verloopt op twee manieren. Vooreerst wordt het eigen reparatiemechanisme van de huid geactiveerd en ten tweede wordt een barrière op de huid aangebracht zodat die beschermd wordt tegen factoren van buitenaf.
Eén totale behandelingsoplossing met 4 werkingsmechanismen:

Activering van de eigen reparatiefunctie voor de barrière van de huid wordt bereikt met een mineralencomplex dat het volgende creëert:
1. Een optimaal milieu dat de reparatiefunctie voor de barrière activeert;
2. Een wijziging in het negatieve elektrische potentiaal op de huid die Mg- en Ca-ionen aantrekt waardoor de structuur van de huid wordt hersteld;

De opbouw van een barrière afdwingen tegen factoren van buitenaf aan de hand van
3. Aluminiumsilicaten die op de huid een schild vormen om uitwendige letsels tot een minimum te beperken;
4. Ceramiden op basis van Skin Identical Vegetable om het inbrengen van vocht in en de bescherming van de huid te bevorderen.