Bartel Jaspaert, 65 jaar oud

Bartel Jaspaert, 65 jaar oud

In mijn jonge kinderjaren werd bij mij psoriasis vastgesteld.  Al heel mijn leven probeer ik het onder controle te houden.  Ik heb het vrijwel over mijn hele lichaam; in de lente en de herfst verergeren de symptomen.  Ik denk dat jeuk bij mij het ergste symptoom is.  Krabben maakt de symptomen zelfs nog erger.  Het is dus echt een vicieuze cirkel die erg moeilijk te doorbreken is.

Gedurende vele jaren heb ik allerlei behandelingen geprobeerd, gaande van vitamine A & D, cosmetische crèmes met ureum, producten met teer en PUVA therapie.

Enkele maanden geleden heb ik Dermalex ontdekt en het biedt me echt de behandeling waarnaar ik op zoek was. Mijn jeuk, droogheid, roodheid en schilfers zijn drastisch verminderd. Ik gebruik het ook om nieuwe opstoten te voorkomen en smeer het dan telkens in nadat ik een bad genomen heb. Aangezien ik het zonder tijdslimiet kan gebruiken en het echt een antwoord biedt op wat ik nodig heb, verbetert het mijn dagelijkse levenskwaliteit aanzienlijk. Ik kan er geen enkel ander product mee vergelijken.

Bartel
Age:
65 jaar
Residence: Gent, België